Maailman suurin, merkittävin ja näyttävin moottoripyöränäyttely EICMA järjestetään vuosittain Italian Milanossa. Italian, eli isäntämaan, tunnettu menestyjä Ducati esittelee vuosittain kaikki huomattavimmat pyörien uutuusmallit tarkasti valitulle kutsuvierasyleisölle aina jo hyvissä ajoin eli näyttelyn aattona.

Pyörävalmistaja Yamaha on viime vuosina noussut selkeään moottoripyörien kärkikastiin erilaisilla tarkkaan testatuilla uutuuksillaan. Tarkalleen ottaen vuonna 2017 Yamaha esitteli suuresta kehitystyöstä nauttineen Ténéré 700 World Raid -prototyypin, joka on julkistamispäivästään asti ollut erittäin laajalla maailmankiertueella. Yamaha Ténéré 700 World Raid -prototyypistä halutaan tehdään täydellinen ja toimiva ajonautinto jokaiselle moottoripyöräilyn ystävälle.

Valmistaja haluaa tehdä tuotteestaan tunnetun ja suosikin joka puolella maailmaa.

Testauksen tarkoituksena on, että pyörä kestää sekä normaaleissa että äärimmäisissä

olosuhteissa ennen kyseisen pyörämallin tuotantoon pääsemistä. Moottoripyöräilyn ystävälle

halutaan tarjota paras mahdollinen väline säännölliseen, nautittavaan ajoon kaikkina vuodenaikoina ja kaikenlaisissa olosuhteissa. Adventure-tyyppinen pyörä palvelee erityisesti kaikkia matkapyöriä harrastavia.

Upeita pyöriä, kiiltävää kromia ja kauniita naisia

Suuret moottoripyöränäyttelyt palvelevat kaikkia moottoriurheilun harrastajia. Pyörien

valmistajat haluavat panostaa kaiken ikäisiin harrastajiin, eli ei siis pelkästään totuttuihin

vakavaraisiin keski-ikäisiin, vaan yhtä lailla myös nuorempiin käyttäjiin. Moottoripyörien myynnin

uskotaan lisääntyvän entisestään lähivuosina ja nuorempia moottoripyörän käyttäjiä houkutellaan ostamaan pyörä lainarahan avulla. Toimiva pyörä on yllättävän hyvä sijoitus tulevaisuuteen, lomille ja vapaa-aikaan. Nykyaikainen pyörä palvelee käyttäjäänsä vuosikausia hyvin huollettuna, on trendikäs ja toimiva.

Moottoripyörä on avain terveelliseen ja rentouttavaan elämäntapaan. Moottoripyöräily tekee terveydelle erittäin hyvää, eli nostaa sykettä ja vähentää stressiä. Moottoripyöräily saastuttaa autoilua vähemmän, pysäköinti on helpompaa ja useampi moottoripyörä pysäköitynä vie vähemmän tilaa kuin auto.

Nike-pyöränvalmistaja on myös tuonut monia uutuuksia markkinoille viime vuosina. Niken GT on erikoisvarusteltu uutuuspyörä, joka tarjoaa elämyksiä ja aitoa mukavuutta niin kuljettajalle kuin matkustajallekin. Pyörän korkea tuulilasi suojaa kuljettajaa ilmavirralta ja tyylikkäästi muotoiltu comfort-istuin lisää kuljettajan ajomukavuutta pitkilläkin ajomatkoilla.

Moottoripyöräily auttaa nauttimaan elämästä ja välttämään stressiä,

eli jokaisen moottoripyöräilystä pitävän kannattaa tutustua vuosittain alan uutuuksiin ja etsiä rohkeasti itselleen se sopivin pyörä.