Jos olet jo pitkään haaveillut moottoripyöräalan kevytyrittäjyydestä, on vihdoin aika tehdä unelmista totta! Invoicery nimittäin tarjoaa mahdollisuuden kokea kevytyrittäjyyttä helpommillaan. Samalla se tarjoaa matalan kynnyksen kokeilla oman moottoripyöräalan yritysidean toimivuutta käytännössä. Ehkäpä ideasi saa siivet alleen ja perustat myöhemmin ihan oikean yrityksen! Ja ellei näin kävisikään, on kevytyrittäjyys helppo tarvittaessa lopettaa eikä toiminnan päättymiseen liity sellaisia muodollisuuksia kuin ihan oikean yrityksen toiminnan lopettamiseen.

Kevytyrittäjyys Invoiceryn kumppanina

Kun päätät ryhtyä kevytyrittäjäksi Invoiceryn kumppanina, huolehtii Invoicery puolestasi hyvin monista eri asioista. Sinun ei tarvitse Invoiceryn ansiosta perustaa edes omaa moottoripyöräalan yritystä, sillä voit laskuttaa Invoiceryn kautta. Voit unohtaa myös paperitöiden rustaamisen ja jättää ne huoletta Invoiceryn kontolle. Monen mielestä Invoicery tarjoaakin kevytyrittäjyyttä sen helpoimmassa muodossa. Jos kevytyrittäjyys kiinnostaa, kannattaa kokeilla sitä Invoiceryn kumppanina!

Pääset alkuun rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröityminen tai sivuston käyttö on sinulle maksutonta ja maksat jatkossakin vain kuuden prosentin palvelumaksua Invoiceryn kautta laskutetuista laskuistasi. Samalla saat avuksesi tarvittaesssa Invoiceryn kokeneen asiakaspalvelun.

Käytännössä Invoicery toimii siten, että voit luoda laskuja sen sivuston kautta tehtyäsi jonkin työkeikan moottoripyöräalan kevytyrittäjänä. Sinun ei siis tarvitse perustaa omaa moottoripyöräalan yritystä voidaksesi laskuttaa tekemistäsi työtehtävistä. Tämän jälkeen Invoicery hoitaa paperityöt puolestasi ja voit itse keskittyä intohimoosi – moottoripyöriin! Kun olet luonut laskun Invoiceryn kautta, maksaa Invoicery sinulle ansaitsemasi palkkion viimeistään viiden pankkipäivän kuluessa. Useimmiten maksut tulevat käyttäjien tilille jopa tätä nopeammin.

Asiakkaiden arvostama

Invoiceryn asiakkaat tuntuvat arvostavan Invoiceryn tarjoamia palveluita. Esimerkiksi bloggaaja Lisa Anckarman on hoitanut laskutuksensa Invoiceryn kautta ja kehuu palvelua todella helppokäyttöiseksi. Hänen mielestään on upeaa, että Invoiceryn avulla hän voi käyttää energiansa parhaiten osaamiinsa asioihin. Samalla hänellä on mahdollisuus myös keskittyä juuri näihin asioihin. Lisa Anckarman on laskuttanut Invoiceryn kautta esimerkiksi Wellalle tekemänsä suuren näyttelyn työtehtävät. Tässä projektissa hän pääsi laittamaan yli kymmenen mallin hiukset ja meikin ja kertoo työn olleen erittäin hauskaa.

Myös valokuvaaja Mats Jungmyren suosittelee palvelua ja kehuu sitä todella hyväksi. Mats kertoo laskuttaneensa Invoiceryn kautta muun muassa Motalan moottorimuseolle tekemänsä postikortit. Tämä tapahtui vuoden 2012 toukokuussa, joten Matsilla on jo pitkä matka takanaan yhdessä Invoiceryn kanssa.

Kolmas hyvä esimerkki Invoiceryn ilmeisen tyytyväisestä asiakkaasta on käsityöläinen Mats Westerberg. Hän kertoo, että haluaisi oikeastaan ihkaoman yrityksen, muttei ole perustanut sellaista, koska yrityksen pyörittämiseen liittyy niin runsaasti paperi- ja muita töitä. Hänestä on hienoa, että on voinut välttää nämä ylimääräiset työt Invoicerya käyttämällä. Hän kertoo uskovansa, että tekee luultavasti viiden vuoden kuluttua samoja töitä kuin tälläkin hetkellä, koska hän pitää työstään. Erityisen paljon hän pitää siitä, että saa olla oman itsensä pomo sekä työskennellä muiden yritysten kanssa yhteistyössä. Invoiceryssa hän arvostaa erityisesti sen helppoutta.